HVORFOR ROTARY / PRESENTASJON AV ROTARY

KORT VIDEOPresentasjon av RotarHvorfor bli medlem av Sem RK
Er du interessert i å bli kjent med hyggelige mennesker i forskjellige yrkesgrupper, høre interessante foredrag en gang i uken, delta i internasjonale og lokale prosjekter, og ikke forglemme det sosiale aspektet.  Du har møterett i alle verdens klubber. Klubbene har faste møtedager og tider, en time i uken.  Passer dette for deg , bør du ikke nøle med å si ja dersom du skulle være så heldig  å bli forespurt.

Hvem er vi?
Vår lille klubb på ca. 50 medlemmer er en del av en av verdens største frivillige organisasjoner med  1,2 millioner medlemmer.  11 600 i Norge.

Hva står vi for?
Formålet er å utvikle vennskap som grunnlag for å gagne andre. Internasjonalt arbeider Rotary for fred og forståelse, særlig gjennom ungdomsutveksling og humanitær hjelp.

«What`s in it for me»?
Er du ikke interessert  i å bli kjent med andre yrkesgrupper, men bare I dine kolleger, er dette ikke noe for deg. Er du ikke interessert i interessante foredrag, er dette ikke noe for deg.  Er du ikke interessert i internasjonale og lokale prosjekter, er dette ikke noe for deg.  Er du mye på reise eller har andre forpliktelser som gjør at du ikke kan avse et par timer av månedens  5 040 timer, bør du ikke tenke mer på denne saken.
Men sløyfer du «ikke» i dette avsnittet  kan vi i klubben garantere  at «It`s a lot in it for you».

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Quality Hotell Tønsberg
Adresse: Ollebukta 3
Postnummer: 3126
Sted: Tønsberg
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 18:30:00
Møtespråk: no

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...