ARKIV / REFERAT

Referat mØTE 26.1.2015

Mandagens møte, ble holdt i Bolærne. Noen ganger lurer jeg hvorfor vi åpner dørene ½ time før. Presidenten blir litt svett når det er 5-6 på plass kl 18.25. Men så dundrer det på de siste minuttene, og som tidligere i år har det vært veldig bra kl 18.30. Naturligvis veldig fornøyd med fremmøteprosenten, men vi har kanskje ikke behov for den lille praten på forhånd, som er ment som å være et kontaktskapende forum for medlemmene. Mulig man prater sammen etter møtet. Uansett, vi fortsetter å åpne dørene kl. 18, har man ikke tid eller behov er det naturligvis bare et frivillig tilbud.

Vi startet møtet med 1. minutts stillhet for Karsten Kopstad og tidligere chartermedlem Svein Døvle Larsen som begge døde i forrige uke. Karsten var fremdeles medlem, og hadde vært det siden 1966 , som president 1989-90. de siste årene ikke aktiv. Døvle Larsen var chartermedlem, og klubbens andre president, men var ikke lenger medlem av klubben. Sverre hadde med en hilsen fra klubbens eldste, Arvid Møen. Han ble 90 år den 22.1, og Sverre overleverte klubbens gratulasjonsprokoll og en blomsterbukett.

Presidenten orienterte om kandidaten vi sponser til RYLA, han er fra Larvik, 20 år gammel og heter Per Benjamin Slagsvold Fonk. Han går på Tonheim folkehøyskole, og planlegger jusstudier til høsten. Han synes å være en god kandidat, aktiv musiker, og deltager i foreningslivet. Han skal vi få til et møte med i klubben i løpet av våren.

3-min tok Hans K. seg av, og fremhevet betydningen av å la andre skinne litt, og ikke la egne svake sider være til hinder for å fremheve andres sterke. Tankevekkende var det.

Kveldens foredragsholder var Pia Gundersen. Hun startet en foredragsrekke med tema «Visjon Tønsberg»,  hvor en  entusiaster for noen år siden startet gruppen T2030. En bredt sammensatt gruppe som har som mål å stake ut veien videre for byen vår med hensyn til turisme, utseende, skoler, arbeidsplasser, ja alt som kan forsvare navnet «en pulserende kystperle». Forsamlingen var aktivt med, og kom med  forhåpentligvis nyttige innspill. Det blir spennende å se om visjonene forblir visjoner, eller realiteter.

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Quality Hotell Tønsberg
Adresse: Ollebukta 3
Postnummer: 3126
Sted: Tønsberg
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 18:30:00
Møtespråk: no

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...